Mustamäe kirikupäevad 2023 – Eluleib

Mustamäe kirikupäevad 2023 “Eluleib” on läbi nelja päeva kristlust ja koguduse tööd tutvustav teemaüritus, mis ühendab endas muusika, kultuuriloo, kristliku pärandi ja hea maitse ning põimib selle üheks suurepäraseks kogukonnaürituseks.
Mustamäe südames asuv Maarja-Magdaleena kirik ja kogudus kutsuvad kuulama, avastama ning maitsma, mis on Eluleib ja miks see on iga inimese jaoks vajalik. Kirikupäevade raames saab kindlasti kosutust nii oma hingele, vaimule kui ka ihule. Räägime sellest, kuidas hoida oma vaimset ja füüsilist tervist.

Kirikupäevade avaüritus on neljapäeval, 24. augustil kell 18, kus vestlusõhtul maitsva söögilaua ääres saab kuulata ja kaasa rääkida vaimuviljade teemal.

Reedel, 25. augustil toimuvad mitmesugused üritused nii lastele kui eakatele ning päev lõpeb hingekosutava Taizé palvusega.

Laupäeval, 26. augustil on päev hommikust õhtuni täidetud maitsva toidu ning hea muusika ja kultuuriga, sest toimumas on kohvikutepäev Mustamäe kiriku esisel ja siseõuel.
Kell 19 on võimalik oma loomingut esitada või esitusi kuulata loominguõhtul.

Pühapäeval, 27. augustil kell 15 toimub pidulik kontsertjumalateenistus, kus laulab Misjonikoor dirigent Maarja Vardja juhendamisel.
Kell 17 on aga kõik lapsed oodatud Löwenruh´parki, kus Mustamäe Kristliku Vabakoguduse juhendamisel toimub evangeelne jumalateenistus koos nukuteater Talleke etendusega “Karjapoisist kuningaks”

Oma annetuse Kirikupäevade õnnestumise heaks saab teha:

EELK Mustamäe Maarja Magdaleena kogudus
Luminor pank, konto: EE311700017002962090
Selgitus: Kirikupäevad 2023